Audi Urban Concept - 999 de exemplare în 2013

Se pare că Audi are planuri să construiască în 2013 un numar de 999 exemplare de Audi Urban Concept.

Audi Urban Concept - 999 de exemplare în 2013 Audi Urban Concept - 999 de exemplare în 2013

Conform unor informaţii, Audi Urban Concept ar putea fi produs într-o serie limitată, în număr de 999 de unităţi. Conceptul a fost prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 2011. Maşina este destinată exclusiv mediului urban, putând primi la bord doi ocupanţi.

În acest moment nu este clar dacă Audi va utiliza motorul electric de 20 CP prezentat pe concept sau va utiliza un propulsor mai puternic de 40 CP utilizat în timpul unor teste. Oricum, motorul de 20 CP este capabil să propulseze maşina până la o viteză de 100 km/h şi are nevoie de şase secunde să atingă 60 km/h. În acest caz, autonomia este de 50 de km şi bateria poate fi încărcată între 20 de minute şi două ore, depinzând strict de voltajul prizei de alimentare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.