Austriacul Elmar Geisler îl înlocuieşte pe Kurt Leitner în poziţia de director general Porsche România

Porsche România va fi condusă în continuare de doi directori generali, respectiv Brent Valmar şi Elmar Geisler

Austriacul Elmar Geisler îl înlocuieşte pe Kurt Leitner în poziţia de director general Porsche România Austriacul Elmar Geisler îl înlocuieşte pe Kurt Leitner în poziţia de director general Porsche România

Porsche Holding l-a numit la începutul lunii iulie pe austriacul Elmar Geisler în funcţia de director general Porsche România. El îl înlocuieşte pe Kurt Leitner, care a ocupat această poziţie în ultimii patru ani, alături de Brent Valmar. Kurt Leitner îşi încheie mandatul în România, fiind numit director general Volkswagen Group Singapore, de unde va coordona operaţiunile Porsche Holding din Singapore, Malaezia şi Brunei.

Elmar Geisler a ocupat în ultimii şapte ani poziţia de director general pentru mai multe filiale Porsche Holding din Europa Centrală şi de Est, respectiv Porsche Serbia şi Muntenegru, Porsche Albania, Porsche Kosovo şi Porsche Macedonia.

Elmar Geisler şi-a început cariera la Porsche Austria în anul 2000 unde a lucrat în departamentul de marketing al mărcii Audi. În anul 2003 a fost numit director general Stoddard Imported Cars din Statele Unite. A revenit în Europa în anul 2005 pe poziţia de director regional Porsche Inter Auto. Ultimii ani i-a petrecut în poziţia de director general al filialelor Porsche Holding din Macedonia, Kosovo, Albania, Serbia şi Muntenegru.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.