Auto Italia în creştere cu circa 63%

Auto Italia a vândut în primele zece luni 13.024 de autovehicule, în creştere cu 63,7% comparativ cu perioada similară din 2006, au anunţat reprezentanţii companiei.

Auto Italia în creştere cu circa 63% Auto Italia în creştere cu circa 63%
Din totalul maşinilor vândute, 4.537 de unităţi au fost vehicule comerciale Fiat, cu 91% mai mult faţă de perioada similară de anul trecut, cele mai bine vândute modele fiind Doblo Cargo (2.000 de unităţi) şi Fiat Ducato ( 2449 de unităţi).

Importatorul estimează până la sfârştiul anului vânzări totale de 16.000 de autovehicule, urmând ca în 2008 să ajungă la peste 20.000 de autovehicule.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.