Auto Italia începe programul Fiat Young Cars - „Maşini noi la preţ de second hand”

Începând cu luna septembrie, importatorul Auto Italia demarează programul Fiat Young Cars, un altfel de concept de vânzări al autovehiculelor rulate.

Auto Italia începe programul Fiat Young Cars - „Maşini noi la preţ de second hand” Auto Italia începe programul Fiat Young Cars - „Maşini noi la preţ de second hand”

Începând cu luna septembrie, importatorul Auto Italia demarează programul Fiat Young Cars, un altfel  de concept de vânzări al autovehiculelor rulate.

Noutatea acestui program vine tocmai din faptul că potenţialii cumpărători se pot bucura de o maşină Fiat Tipo Sedan cu 0 (zero) km sau, în cazul modelelor Fiat 500, pot alege o maşină cu un rulaj mic şi km reali, certificaţi în service.

Pentru programul Fiat Young Cars, Auto Italia vă propune două modele de notorietate europeană:
- Fiat Tipo Diesel, motorizare 1.3 Mjet 95 CP E6, nivel de echipare POP.
- Fiat 500 Benzină, motorizare 1.2 8V 69CP E6, echipare LOUNGE.

Fiecare maşină are documente de origine, istoric certificat de service şi beneficiază de minim 3 ani garanţie.

Pentru modelul Fiat Tipo Diesel, Auto Italia vă propune “Maşini noi la preţ de Second Hand”, toate unităţile având 0 (zero) km şi anul primei înmatriculari 2017. De asemenea, maşinile au garanţie oferită de producător şi origine certificată. Practic, este o maşină nouă, la preţul uneia rulate.

Pentru modelul Fiat 500 Benzină, Auto Italia vă propune „Auto Rulate Garantate”, maşinile având rulaje cuprinse între 10.000 km şi 25.000 km, cu anul primei înmatriculări 2017. Modelul Fiat 500 se bucură la rândul său de garanţie oferită de producător, istoric de service certificat, documente de origine garantată şi minim 3 ani garanţie.

Fiat Young Cars se va desfăşura la showroom-urile Auto Italia din Sos. Colentina şi Bd. Timişoara, cât şi în reţeaua de dealeri autorizaţi Auto Italia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.