Auto Italia şi DAB Auto Serv au deschis un nou showroom pe Splaiul Unirii

DAB Auto Serv are şi un service integrat, dotat cu tehnologie de ultimă generaţie şi specialişti meniţi să le ofere clienţilor, consultanţă şi servicii, la cele mai bune standarde.

Auto Italia şi DAB Auto Serv au deschis un nou showroom pe Splaiul Unirii Auto Italia şi DAB Auto Serv au deschis un nou showroom pe Splaiul Unirii

Importatorul mărcilor FCA în România a organizat la începutul lunii octombrie lansarea celui mai recent showroom partener, DAB Auto Serv. Showroom-ul, amplasat pe Splaiul Unirii, aproape de Autovit, este construit conform ultimelor standarde internaţionale în domeniu, respectând cu stricteţe cerinţele brand-urilor pe care le promovează.

DAB Auto Serv are şi un service integrat, dotat cu tehnologie de ultimă generaţie şi specialişti meniţi să le ofere clienţilor, consultanţă şi servicii, la cele mai bune standarde.

Showroom-ul este structurat pe 2 nivele, unde la parter, într-o suprafaţă de 600 mp se află modele Jeep şi Alfa Romeo, iar la etaj, pe o suprafaţă de expunere de 800 mp, sunt expuse modele Fiat, Fiat Professional şi Abarth.

În cadrul evenimentului de lansare a fost prezentat noul Jeep Wrangler. Mai multe informaţii despre noul model găsiţi în articolul Noul Jeep Wrangler a fost lansat în România. De la cât încep preţurile - GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.