Auto Italia şi DAB Auto Serv au deschis un nou showroom pe Splaiul Unirii

Autor: ProMotor 16 oct. 2018 Știri auto

Importatorul mărcilor FCA în România a organizat la începutul lunii octombrie lansarea celui mai recent showroom partener, DAB Auto Serv. Showroom-ul, amplasat pe Splaiul Unirii, aproape de Autovit, este construit conform ultimelor standarde internaţionale în domeniu, respectând cu stricteţe cerinţele brand-urilor pe care le promovează.

DAB Auto Serv are şi un service integrat, dotat cu tehnologie de ultimă generaţie şi specialişti meniţi să le ofere clienţilor, consultanţă şi servicii, la cele mai bune standarde.

Showroom-ul este structurat pe 2 nivele, unde la parter, într-o suprafaţă de 600 mp se află modele Jeep şi Alfa Romeo, iar la etaj, pe o suprafaţă de expunere de 800 mp, sunt expuse modele Fiat, Fiat Professional şi Abarth.

În cadrul evenimentului de lansare a fost prezentat noul Jeep Wrangler. Mai multe informaţii despre noul model găsiţi în articolul Noul Jeep Wrangler a fost lansat în România. De la cât încep preţurile – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide