Autocarele verzi FlixBus se extind în SUA. Urmează Texas şi New York în 2019 - GALERIE FOTO

Mobilitate verde pe autostrăzile din SUA: Mai mult de 100 de autocare verzi în 2019

Autocarele verzi FlixBus se extind în SUA. Urmează Texas şi New York în 2019 - GALERIE FOTO Autocarele verzi FlixBus se extind în SUA. Urmează Texas şi New York în 2019 - GALERIE FOTO

După lansarea în Statele Unite ale Americii în luna mai, FlixBus, cea mai mare reţea de autocare pe distanţe lungi, se pregăteşte pentru extinderea reţelei de transport în Texas şi pe Coasta de Est, inclusiv New York. 

FlixBus SUA a intrat pe piaţa din Statele Unite ale Americii în luna mai, 2018, începând cu 27 de destinaţii printre care se numără oraşe importante precum Los Angeles, Las Vegas şi Phoenix.

În luna iulie compania şi-a dublat oferta prin adăugarea de conexiuni pentru coridorul central al Californiei şi Golful San Francisco. În prezent, 12 parteneri locali deservesc cele 60 de destinaţii FlixBus din Statele Unite ale Americii.

Lansat în Germania în 2013, FlixBus operează în acest moment în 29 de ţări, în colaborare cu 300 de parteneri locali. Startup-ul a creat mai mult de 7,000 de slujbe pentru şoferii de autocare.

Startup-ul german FlixBus a intrat pe piaţa românească în 2016 şi oferă 100 de conexiuni directe către 15 ţări europene.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.