Autodelta Spirder J6 3.2 C

Celebrând cea de a 20-a aniversare, Autodelta a dezvăluit la Motor Show-ul din Londra de weekendul trecut o versiune super modificată a unei Alfa Romeo Spider.

Autodelta Spirder J6 3.2 C Autodelta Spirder J6 3.2 C
Autodelta a lucrat atent designul exterior al maşinii italiene, ţinând seama de semnătura originală Pininfarina. Spider J6 3.2 C are un spoiler nou ce se deosebeşte prin amprenta tipică Audelta, praguri sport şi un spoiler spate modificat prin adăugarea unui difuzor imens integrat alături de cele patru ţevi de eşapament marca Ragazzon.

În afara kitului estetic, cei de la Autodelta s-au ocupat serios şi de motorul de 3,2 litri V6 căruia i-au adăugat un compresor Rotrex C30-94, cunoscut pentru fiabilitate, greutate scăzută şi dimensiuni compacte. Câştigul este mai mult decât evident, cei 92 de CP adiţionali având un cuvânt greu de spus în creşterea performanţelor. Având acum 348 CP şi un cuplu de 430 Nm, maşina accelerează până la prima sută de km în 5,4 secunde şi are o viteză de vârf de 260 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.