AutoItalia Group - un nou centru de vânzări

AutoItalia Group, liderul pieţei de vehicule comerciale uşoare din România, inaugurează cel mai mare centru de vânzări dedicat în exclusivitate LCV-urilor.

AutoItalia Group - un nou centru de vânzări AutoItalia Group - un nou centru de vânzări
Noul centru de vânzări AutoItalia Group va fi situat în Bd. Iuliu Maniu nr. 432-442 şi se va întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi. Showroom-ul se va adresa atât clienţilor specializaţi din retail cât şi cumpărătorilor de flote mici, asigurând livrare imediată din stoc şi consiliere de specialitate în alegerea autovehiculului celui mai potrivit pentru tipul de activitate specifică firmei solicitante.

În noul centru se va comercializa întreaga gamă de vehicule comerciale Fiat Professional, Ducato, Doblo Cargo şi Noul Scudo – Van of the Year 2008, în nu mai puţin de 350 de variante de echipare şi cu o capacitate de încărcare cuprinsă între 3,2 şi 20 metri cubi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.