Autoklass Grup a inaugurat o nouă divizie de închiriat autorulote - GALERIE FOTO

Autoklass Grup, prin sucursala din Chitila, devine Centru Autorizat de Vânzări şi Service HYMER, importator accesorii Movera şi Centru de Închiriat Autorulote rent easy.

Autoklass Grup a inaugurat o nouă divizie de închiriat autorulote - GALERIE FOTO Autoklass Grup a inaugurat o nouă divizie de închiriat autorulote - GALERIE FOTO

Autoklass Grup a inaugurat o nouă divizie - Autoklass HYMER, prin care compania devine Partener Oficial HYMER, HYMERCAR, ERIBA, MOVERA şi rent easy. Noul departament, alături de divizia eBike, se alătură conceptului de mobilitate alternativă pe care compania încearcă să-l dezvolte. Astfel, Autoklass Grup, prin sucursala din Chitila, devine Centru Autorizat de Vânzări şi Service HYMER, importator accesorii Movera şi Centru de Închiriat Autorulote rent easy.

Alexandru Bojincă, Director Departament HYMER, a menţionat: „Asocierea cu HYMER a venit în urma faptului că au peste 60 de ani de tradiţie şi inovaţie în acest domeniu, sunt un nume în industria caravaning-ului şi, nu în ultimul rând, au un parteneriat strategic cu Daimler şi renumitul producător de şasiuri AL-KO. Ne dorim să extindem expertiza noastră în comercializarea şi acordarea serviciilor post-vânzare autovehiculelor din grupul Daimler.”

Dana Rogoz, posesoare de rulota ERIBA, îndrăgostită iremediabil de tot ceea ce înseamnă caravaning, ne invită să încercăm această experienţa „mai întâi un weekend, apoi o săptămână şi, apoi, poate o viaţă. O viaţă plină de aventură şi de frumos.”

Făcând o paralelă între modul de viaţă dintr-o ambarcaţiune şi o autorulotă, Victor Fulicea,  reprezentant al echipei de yachting offshore Simina (care a câştigat premiul pentru Echipa de Offshore a Anului în anii 2013 şi 2015 (F.R.Y.) şi multipli campioni ai C.N. de Yachting Offshore), a pus accentul pe ceea ce au cele două in comun: senzaţia de libertate. Mai mult decât atât, interiorul unui velier se aseamănă foarte mult cu cel al unei autorulote, fiind foarte familiar celor pasionaţi de astfel de ambarcaţiuni.

Preşedintele Asociaţiei de Caravaning din România, domnul Liviu Gal a încheiat: “Este unul dintre cele mai importante lucruri din ultimii ani: grupul HYMER, un brand cu o asemenea vechime şi prestanţă şi-a găsit, în sfârşit, un partner pe măsură în România, prin intermediul grupului Autoklass”.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.