Automobile Craiova creşte pe profit 42%

Automobile Craiova a consemnat în primele nouă luni un profit net în valoare de 2,09 milioane lei, faţă de câştigul de 82.657 de lei înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat firma.

Automobile Craiova creşte pe profit 42% Automobile Craiova creşte pe profit 42%
Veniturile firmei Automobile Craiova au crescut în perioada ianuarie-septembrie cu 42%, la 7,77 milioane de lei, iar cheltuielile au scăzut cu 3%, la 5,22 milioane de lei, faţă de intervalul similar al anului trecut.

Uzina din Craiova a fost preluată, în luna septembrie, de către producătorul auto Ford, pentru 57 de milioane de euro. Grupul american s-a angajat să efectueze investiţii directe de 675 milioane euro pentru modernizarea fabricii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.