Automobilele Volvo au verde pentru alergici

Inginerii suedezi s-au implicat atât de mult în realizarea modelelor încât au reuşit să aibă o gamă întreagă de exemplare care nu pun în pericol viaţa oamenilor alergici.

Automobilele Volvo au verde pentru alergici Automobilele Volvo au verde pentru alergici

Ştiaţi că sunt multe persoane penrtu care mirosul de maşina nouă este unul plăcut? Poate ştiaţi. Dar faptul că acel miros este de fapt unul toxic nu este la fel de cunoscut. Volvo a depus eforturi serioase în această privinţă, iar acum dacă veţi sta într-un model suedez nou, veţi observa un alt fel de miros.

Iar pentru faptul că toate materialele din interior au fost testate împotriva alergiilor umane, Volvo a primit şi certificarea Oeko-Tex. Ceea ce până la urmă e un lucru util, mai ales când vorbim de achiziţionarea unui lucru de zeci de mii de euro. Nu ai vrea să-l cumperi şi pe urmă să-ţi dai seama că nu poate fi folosit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.