Autopia Europia – cel mai mare dealer de maşini din lume

În Istanbul se construieşte cel mai mare dealer auto, unul care va avea chiar şi un circuit pe acoperiş pentru test drive.

Autopia Europia – cel mai mare dealer de maşini din lume Autopia Europia – cel mai mare dealer de maşini din lume

Autopia Europia nu va fi însă dealerul tipic de automobile, ci este mai degrabă un mall automobilistic găzduind 200 de showroom-uri individuale, 48 de service-uri, 42 de birouri de asigurări şi 24 de bănci. Se mai spune că 443 de mărci de maşini vor fi oferite şi 2.526 de modele expuse. Suprafaţa totală a magnificei construcţii este de 216.000 mp, dispuşi pe 5 etaje.

Cea mai interesantă parte a acestui rai al maşinilor este însă circuitul construit pe acoperiş, care le va permite viitorilor clienţi să testeze maşini fără a ieşi din perimetrul dealerului. Pentru a face lucrurile şi mai plăcute pentru şoferi întregul complex poate fi vizitat cu maşina şi turcii se aşteaptă să aibă în jur de 6 milioane de vizitatori anual.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.