Autorităţile de concurenţă au aprobat un joint-venture între BMW Group şi Daimler AG

Autor: Marius Vișan 04 ian. 2019 Știri auto
Autorităţile de concurenţă au aprobat un joint-venture între BMW Group şi Daimler AG

Autorităţile de concurenţă au aprobat un joint-venture între BMW Group şi Daimler AG. Joint-venture-ul, deţinut în cote egale de BMW Group şi Daimler AG, se va concentra pe asigurarea libertăţii personale a clienţilor în domeniul mobilităţii urbane.

Clienţii se vor mişca printr-un ecosistem bine conectat şi durabil care combină car-sharing, ride-hailing, parcare, încărcare şi soluţii de transport şi navigare multimodalitate dintr-o singură sursă uşor de accesat. 

După primirea aprobării din partea autorităţilor de concurenţă, următorul obiectivul este încheierea tranzacţiei până la 31 ianuarie 2019. Odată ce această tranzacţie majoră se încheie, noua companie de mobilitate va prezenta primii paşi în primul trimestru din 2019, împreună cu BMW Group şi Daimler AG.

Joint-venture-ul va cuprinde servici precum mobilitatea multimodală şi la cerere cu moovel şi ReachNow, car-sharing cu Car2Go şi DriveNow, Ride-Hailing cu mytaxi, Chauffeur Privé, Clever Taxi şi Beat, parcare cu ParkNow şi Parkmobile Group/Parkmobile LLC, precum şi servicii de încărcare cu ChargeNow şi Digital Charging Solutions. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide