Autorităţile de concurenţă au aprobat un joint-venture între BMW Group şi Daimler AG

BMW Group şi Daimler AG planifică următorii paşi pentru compania de mobilitate comună. Autorităţile de concurenţă au aprobat fuziunea serviciilor de mobilitate

Autorităţile de concurenţă au aprobat un joint-venture între BMW Group şi Daimler AG Autorităţile de concurenţă au aprobat un joint-venture între BMW Group şi Daimler AG

Autorităţile de concurenţă au aprobat un joint-venture între BMW Group şi Daimler AG. Joint-venture-ul, deţinut în cote egale de BMW Group şi Daimler AG, se va concentra pe asigurarea libertăţii personale a clienţilor în domeniul mobilităţii urbane.

Clienţii se vor mişca printr-un ecosistem bine conectat şi durabil care combină car-sharing, ride-hailing, parcare, încărcare şi soluţii de transport şi navigare multimodalitate dintr-o singură sursă uşor de accesat. 

După primirea aprobării din partea autorităţilor de concurenţă, următorul obiectivul este încheierea tranzacţiei până la 31 ianuarie 2019. Odată ce această tranzacţie majoră se încheie, noua companie de mobilitate va prezenta primii paşi în primul trimestru din 2019, împreună cu BMW Group şi Daimler AG.

Joint-venture-ul va cuprinde servici precum mobilitatea multimodală şi la cerere cu moovel şi ReachNow, car-sharing cu Car2Go şi DriveNow, Ride-Hailing cu mytaxi, Chauffeur Privé, Clever Taxi şi Beat, parcare cu ParkNow şi Parkmobile Group/Parkmobile LLC, precum şi servicii de încărcare cu ChargeNow şi Digital Charging Solutions. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.