AutoSiena Oradea

AutoSiena, distribuitor autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia şi SsangYong în judeţul Bihor, a inaugurat la Oradea un nou complex integrat de servicii auto a cărui valoare se ridică la aproximativ 2 000 000 de Euro.

AutoSiena Oradea AutoSiena Oradea
Noul complex este unul dintre cele mai mari din întreaga reţea, dispunând de o suprafaţă de 2600 m² (1800 m² spaţii service, 800 m² showroom), de o parcare de 1000 m² şi de serviciile a 45 de angajaţi specializaţi. Service-ul, încorporat în spaţiul complexului, asigură întreaga gamă de intervenţii de natura tehnică, fiind dotat cu echipamente de ultimă generaţie.

Acest nou complex face parte dintr-un amplu proiect al AutoItalia Group ce vizează, pe lângă creşterea numărului de concesiuni, şi aspectul calitativ şi de imagine al întregii reţele. Este vorba despre un nou concept de design şi funcţionalitate ce oferă clientului avantajul de a dispune de servicii de vânzare, consiliere tehnică şi financiară, service şi servicii conexe în acelaşi perimetru, într-un timp cât mai rapid şi în condiţii de profesionalism.

Reţeaua AutoItalia Group cuprinde în prezent 24 de concesionari la care se adaugă patru proiecte în curs de finalizare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.