Autostrada Comarnic-Braşov nu se va mai construi în parteneriat public-privat, ci va fi făcută din fonduri guvernamentale

Autor: ProMotor 22 iul. 2019 Știri auto
Autostrada Comarnic-Braşov nu se va mai construi în parteneriat public-privat, ci va fi făcută din fonduri guvernamentale

Autostrada Comarnic-Braşov nu se va construi în parteneriat public-privat, ci va fi declarată în prima şedinţă CSAT de importanţă naţională şi va fi construită din fonduri guvernamentale, a anunţat duminică, la Piteşti, Viorica Dăncilă, informează Mediafax.

„Autostrada Comarnic-Braşov este în parteneriat public-privat. Am avut solicitări din partea unei societăţi chinezo-turce. Eu am luat hotărârea, împreună cu colegii mei, să scoatem din parteneriat public-privat, iar în prima şedinţă de CSAT această autostradă să devină de importanţă naţională sau de infrastructură critică, astfel încât să putem să demarăm cît mai repede lucrările la această autostradă”, a anunţat, duminică, la Ploieşti, premierul Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

În vara anului trecut, Ministerul Transporturilor renunţa la colaborarea pe proiectul de autostradă cu Banca Mondială şi a decis că autostrada trebuie construită în parteneriat public-privat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide