Autostrada de care România are nevoie "ca de aer" ar putea fi gata înainte de termen

Autostrada de care România are nevoie "ca de aer" ar putea fi gata înainte de termen Autostrada de care România are nevoie "ca de aer" ar putea fi gata înainte de termen

 


Una dintre cele mai asteptate autostrăzi din România, Sibiu-Pitesti, ar putea fi gata mai devreme decât era prevăzut, informează Ştirile Pro Tv.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a verificat lucrarile şi a declarat că încearcă devansarea termenului de finalizare, dar fară să facă rabat de la calitate.

Stadiul actual al lucrărilor l-au făcut să afirme că termenul de predare ar putea fi, în acest ritm, devansat. Cei mai interesaţi de finalizarea autostrăzii sunt cei opt mii de angajati Dacia, care riscă să-şi piardă slujbele daca investitorii francezi vor muta o parte din producţie pentru că infrastructura necesară lipseşte în acest moment din România..


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.