Autostrada Orăştie-Sibiu va fi închisă din cauza crăpăturilor din asfalt

Lotul trei al Autostrăzii Sibiu-Orăştie, inaugurat în noiembrie 2014, va fi închis traficului de luni, între Sălişte şi Cunţa, din cauza unor crăpături în asfalt, reprezentanţii CNADNR spunând că problemele au apăraut din cauza ”execuţiei necorespunzatoare a lucrărilor”.

Autostrada Orăştie-Sibiu va fi închisă din cauza crăpăturilor din asfalt Autostrada Orăştie-Sibiu va fi închisă din cauza crăpăturilor din asfalt

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), începând de luni, de la ora 8.00, traficul pe Autostrada A1, Orăştie - Sibiu, între nodul rutier Sălişte şi nodul rutier Cunţa, se va închide.

„Instituirea acestei restricţii este necesară în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 al autostrăzii (kilometrul 60+600 proiect) Orăştie-Sibiu. Menţionăm că, atât experţii tehnici din partea antreprenorului, cât şi cei din partea beneficiarului, au concluzionat că apariţia şi evoluţia defectului (crăpătura) de la kilometrul 275+650 al sutostrazii Orăştie-Sibiu nu s-a cauzat unui fenomen de alunecare a terenului, ci unei tasări structurale pricinuită de execuţia necorespunzatoare a lucrărilor la corpul autostrăzii, în perioada 2012 - 2013”, arată CNADNR.

Traficul pe autostrada Orăştie-Sibiu va fi închis timp de aproximativ o lună şi jumătate, în funcţie şi de condiţiile meteorologice, iar în această perioadă circulaţia se va desfăşura pe o rută alternativă, respectiv DN 1 între localităţile Sălişte şi Cunţa.

Citeşte mai multe detalii pe Mediafax

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.