Autostrada Soarelui, închisă pentru reparaţii

Compania Naţională de Autostrăzi va demara în perioada următoare un proces de reabilitare ...

Autostrada Soarelui, închisă pentru reparaţii Autostrada Soarelui, închisă pentru reparaţii

 


Compania Naţională de Autostrăzi va demara în perioada următoare un proces de reabilitare a 40 de km din sectorul de autostradă Drajna-Lehliu. Lucrările vor costa aproximativ 10 milioane de euro şi vor duce la închiderea integrală a acestei porţiuni de şosea, informează Digi24.ro

Astfel, timp de trei luni, circulaţia va fi deviată pe drumul naţional paralel, respectiv DN 3A (Lehliu Gară – Drajna Nouă).

Din totalul de 40 de km 30 vor beneficia de lucrări de ranforsare (frezare strat vechi, executare strat binder şi reprofilare), iar pe ceilalţi 10 va fi înlocuit întregul covor asfaltic.

CNADNR speră să termine lucrările până la începerea sezonului turistic, dar acest lucru este puţin probabil pentru că în momentul de faţă abia se lucrează la documentaţia de licitaţie, următorul pas fiind desfăşurarea procesului de achiziţie publică.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.