Autotransilvania inaugurează noul sediu BMW

Autotransilvania inaugurează noul său sediu, Centrul BMW lângă Cluj-Napoca, a cărui construcţie a fost determinată de evoluţia vânzărilor din ultima perioadă.

Autotransilvania inaugurează  noul sediu BMW Autotransilvania inaugurează noul sediu BMW
Noul spaţiu este adaptat la numărul tot mai mare al clienţilor şi este amplasat la ieşirea spre Oradea, lângă Centrul Comercial Polus. Construcţia sa a presupus o investiţie de peste 4 milioane de Euro.

Noul sediu însumează 11.500 mp de teren şi 2.000 de mp suprafaţă construită şi oferă clienţilor BMW condiţii conform standardelor globale ale mărcii. Showroom-ul primitor dă posibilitatea analizării modelelor din gamă, iar service-ul poate opera până la 11 posturi simultan, în timp ce nu mai puţin de 175 de locuri de parcare stau la dispoziţia clienţilor.

Maşinile de drive-test disponibile acoperă toată gama BMW, iar clienţii se pot convinge direct de calităţile superioare ale mărcii. Clienţii Autotransilvania pot alege din parcul de maşini rulate al grupului, care numără în România peste 300 de automobile. Toate maşinile beneficiază de oferte de finanţare avantajoase şi posibilitatea de buy-back.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.