Avant GT, prima maşină electrică din Taiwan

Anonimul producător taiwanez Studio X-Gene încearcă să intre în clubul rezervat până acum unor nume ca Tesla şi Fisker, cu o creaţie 100% originală.

Avant GT, prima maşină electrică din Taiwan Avant GT, prima maşină electrică din Taiwan

Atunci când vine vorba de maşini electrice, primele nume de producători care ne vin în minte tuturor sunt Tesla Motors, Fisker Karma sau mai realistele Mitsubishi i-MiEV şi smart ForTwo electric drive. Taiwanezii o iau pe scurtătură şi, prin unirea eforturilor a cinci companii care nu au nicio legătură cu industria auto, prezintă un prototip 100% original al primei maşini electrice venite din această ţară.

Studio X-Gene Avant GT este un hatchback de clasă medie, al cărui design i-ar putea duce pe cei cu o imaginaţie bogată cu gândul la Porsche Panamera. Prezentarea oficială a maşinii a avut loc la Salonul Auto Shanghai 2011, dar de data aceasta se pare că planurile producătorului cvasi-anonim sunt cât se poate de serioase. Cu toatea acestea, preţul, autonomia şi performanţele maşinii rămân un mister.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.