Avionul lui Ioan Niculae este de vânzare la un preţ fabulos

Aeronava marca Hawker ...

Avionul lui Ioan Niculae este de vânzare la un preţ fabulos Avionul lui Ioan Niculae este de vânzare la un preţ fabulos

Avionul de lux al omului de afaceri Ioan Niculae va fi scos la licitaţie pentru suma de 5,17 milioane de dolari, scrie economica.net.

„Aeronava marca Hawker, model 900 XP, numar de fabricatie HA-0182, tip mid-sized private jet, dotată cu spatiu larg de cabină, capacitate de zbor la mare altitudine, autonomie de zbor pe o rază de până la 5463 km. Configuraţia interioară este de 8 pasageri, un pilot, un copilot şi un cabin crew. Dotările aeronavei sunt specific serviciilor asigurate pentru segmental călătoriilor tip business”, se arată în anunţul Băncii Transilvania.

Avionul are 2.250h:17 min din totalul de 6.000 TBO Eng Hr – număr de ore de funcţionare recomandate de producător până la revizia generală. 

Imagine cu rol de ilustraţie

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.