Axe Villa - Casa Plăcerilor

Zeci de fete care mai de care mai frumoase şi lejer îmbrăcate au ocupat (ziua) dimineaţa bulevardul Magheru. Participantele la acest miting al bunătăţilor îşi doreau un singur lucru: să intre la preselecţia pentru Axe Villa.

Axe Villa - Casa Plăcerilor Axe Villa - Casa Plăcerilor
Un reprezentant al agenţiei Travel69, organizatoarea preselecţiei, a declarat că se caută personal feminin foarte bine dotat pentru Axe Villa. Fetele selectate se vor ocupa de norocoşii bărbăţi care vor cîştiga 69 de ore în vila plăcerilor.

Angajata ideală în Axe Villa trebuie sa adore petrecerile non-stop, bătăile cu frişcă şi concertele incendiare. De altfel, puteţi vedea pe travel69.ro cîteva dintre fetele care au trecut de etapa eliminarie şi sunt deja în probe practice la vila plăcerilor.

Deşi locaţia vilei plăcerilor este un secret bine păzit, surse confidenţiale declară că aceasta s-ar afla pe o îndepărtată plajă exotică.

Singurul mod în care puteţi ajunge la Axe Villa îl puteţi afla pe www.travel69.ro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.