Azi am plecat la drum prin România cu noul Opel Antara!

O echipa ProMotor si una Descopera.ro au plecat într-un periplu prin România pentru a descoperi cele mai frumoase peisaje de la noi din ţară. Indicaţiile le daţi voi, userii, iar premiile sunt pe măsură!

Azi am plecat la drum prin România cu noul Opel Antara! Azi am plecat la drum prin România cu noul Opel Antara!

România e mare, aşa că să fii ŞOFER PRIN ROMÂNIA nu este deloc uşor, mai ales dacă ai la dispoziţie doar 10 zile. De aceea, echipa ProMotor a plecat azi în vestul României, iar cea Descoperă.ro va traversa estul României, fiecare cu câte un SUV Opel Antara.

Poţi urmări permanent unde sunt cele două maşini pe harta specială şi, în funcţie de zona unde se află maşina, poţi chiar tu să le propui celor două echipaje locuri pe care să le viziteze - astfel, ai ocazia să câştigi un premiu de 2.000 de euro în urma tragerii la sorţi dintre peisajele propuse care intră în TOP 10 - vezi aici mai multe detalii

Iar dacă vrei să le arăţi tuturor că faci parte din campania ŞOFER PRIN ROMÂNIA, vino să-ţi faci poze cu maşinile Opel Antara şi poţi câştiga zilnic un telefon Nokia 5230 Navigation Edition sau marele premiu, un Nokia N8 - vezi aici mai multe detalii.

Intră acum în cursa ŞOFER PRIN ROMÂNIA alături de Opel Antara, ProMotor şi Descoperă.ro şi hai să vizităm împreună cele mai frumoase peisaje din România!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.