Azi s-a lansat noul model Dacia Lodgy în România!

Astăzi a avut loc lansarea oficială a primului monovolum autohton, Dacia Lodgy, în România. Timp de patru zile, acesta va sta la dispoziţia celor care vor vizita showroom-urile Dacia, pentru a-l testa.

Azi s-a lansat noul model Dacia Lodgy în România! Azi s-a lansat noul model Dacia Lodgy în România!

Dacia Lodgy va sosi în toată reţeaua comercială Dacia cu ocazia operaţiunii speciale de lansare care se va desfăşura în perioada 7 - 10 iunie 2012. Toţi cei care vor vizita showroom-urile Dacia în aceste patru zile, vor avea ocazia de a descoperi şi testa calităţile noului model de familie.

Aceştia vor putea participa la concursul "Găseşte plăcuţa câştigătoare" în urma căruia pot fi câştigate 3 maşini Dacia Lodgy. Pentru acest concurs au fost distribuite 300 000 de pliante care conţin plăcuţe de înmatriculare, acestea putând fi găsite în presa naţională şi în showroom-urile Dacia.

Pentru a câştiga una dintre cele 3 Dacia Lodgy, participanţii trebuie sa verifice plăcuţa de înmatriculare în zona special amenajată în cadrul fiecărui showroom. Mai mult decât atât, prin participarea la tombola "Portret de familie", vizitatorii pot câştiga unul din cele 100 de weekend-uri la volanul unei Dacia Lodgy.

În România, Dacia Lodgy este disponibil la preţul de 9.500 de euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 90 CP şi 110 CP.

În România, aproape 200 de clienţi au comandat deja noul monovolum autohton.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.