Baidu a prezentat prima sa maşină electrică autonomă

Baidu este unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa automobilelor care se conduc singure.

Baidu a prezentat prima sa maşină electrică autonomă Baidu a prezentat prima sa maşină electrică autonomă

 


Baidu este unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa automobilelor care se conduc singure. Până acum, compania a folosit, pentru a-şi testa tehnologia autopilot automobile BMW modificate. Compania va înlocui vehiculele produse de constructorul bavarez cu un model modificat Chery EQ, sută la sută electric.

Modelul Chery EQ are o autonomie de aproximativ 190 de kilometri la o încărcare completă a bateriilor şi costă 9.000 de dolari.

Baidu, companie cunoscută sub numele de „Google din China”, lucrează de câţiva ani la vehicule autonome. Gigantul chinez a deschis recent un centru de dezvoltare în SUA şi plănuieşte să pună propriile maşini fără şofer pe şosele până în 2018. 

Citeşte mai departe pe Go4it.ro


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.