Bailey Blade

Autor: Oraan Mărculescu 24 dec. 2007 Știri auto

Neal Bailey este un american de 35 de ani, căsătorit şi cu doi copii, care acum se află în situaţia de a-şi indeplini visul din copilărie, acela de a construi propria sa maşină sport. Analizând el toate supercarurile din istorie a ajuns la concluzia ca un Shelby Cobra din anii 60 ar fi ideal ca punct de plecare pentru maşina sa sport ideală.

bailey blade Viitorul bolid se va baza pe o versiune modificată a unui kit Cobra, căruia îi va fi implementat un sistem de suspensie independentă la fiecare din cele patru roţi. Intenţia lui Neal este de a construi o maşină ce este sexy şi agresivă, acesta fiind încrezător că bolidul său va stârni interesul şi peste ocean, de aceea are de gând să construiască versiuni cu volanul şi pe stânga şi pe dreapta. De asemenea încă din stadiul de dezvoltare va încerca să respecte normele europene de securitate pentru a-i fi mai uşor atunci când va comercializa noul model pe bătrânul continent.

Primul prototip va fi gata pe la mijlocul anului viitor, urmând ca noul bolid Bailey Blade să fie disponibil la vânzare câteva luni mai târziu, la un preţ ce se doreşte abordabil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide