Bani mulţi, nesimţire cât cuprinde... vă miră această parcare?

Nu se întâmplă la noi şi nu se întâmplă nici măcar în mama Rusia. Ci în noul ”Eldorado” al situaţiilor bizare: China. Unde o fată de bani gata şi-a parcat maşina într-un mod care frizează limitele logicii, după care s-a mirat că ia amendă...

Bani mulţi, nesimţire cât cuprinde... vă miră această parcare? Bani mulţi, nesimţire cât cuprinde... vă miră această parcare?

De câţiva ani încoace. în China au început să apară  milionarii ca ciupercile după ploaie. Iar noii milionari trebuie neapărat să se afişeze în maşini foarte scumpe, dar şi să iasă în evidenţă încălcând, dacă se poate, flagrant regulile de circulaţie şi de bun simţ.

Este şi cazul acestei tinere de numai 22 de ani, care a primit cadou de la mama ei un superb Maserati GranTurismo. O maşină foarte potrivită pentru o fată de bani gata, dar nu prea potrivită pentru excese... negative.

Tânăra de faţă a fost prinsă de poliţie pentru un fapt exagerat: şi-a parcat maşina în mijlocul străzii. Şi nu vorbim metaforic: maşina era parcată chiar pe banda continuă dublă care delimitează cele două sensuri de mers, deşi se vede clar din imagini că pe margini sunt prevăzute locuri speciale de parcare (pentru oamenii cu bun simţ...).

Una dintre explicaţiile proprietarei maşinii, în timp ce agentul completa amenda, a fost că ”e loc suficient să treacă maşinile celelalte pe lângă mine”. Oare motivul ăsta ar fi suficient ca să conteste amenda?

Voi ce credeţi că ar merita şoferii care parchează astfel?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.