Hot  Băsescu este primul client de Dacia Duster!

Azi 8 aprilie 2010, la uzina de la Mioveni s-a livrat primul model Dacia Duster chiar preşedintelui României, Traian Băsescu. Cadoul de iepuraş a fost plătit chiar de către soţia acestuia.

VEZI AICI TESTUL PROMOTOR CU DACIA DUSTER!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Sunt mândru că sunt primul client al Automobile Dacia pentru modelul Dacia Duster. Nu voi renunţa la Logan pentru ca mi se pare de prost gust să conduci o maşină 4X4 prin aglomeraţia din Bucuresţi. Voi folosi Duster-ul pentru drumurile grele, atunci când voi merge la munte şi în special iarna" a declarat preşedintele României.

Maşina a fost achitată pe loc de către şoţia preşedintelui, suma de 17.400 euro fiind retrasă din contul comun al soţilor Băsescu.

"Ştiu că maşina a costat în jur de 71.000 de lei, dar soţia s-a ocupat de achitarea ei. Eu am luat o maşina cu toate opţiunile, vârful de gamă şi cred că voi cere o analiză să înlocuim maşinile de teren din coloana oficială cu Duster", a mai spus şeful Statului.

Mai multe detalii pe stirileprotv.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.