Bătaie pe Audi la Barcelona. Messi şi Suarez şi-au împărţit caii putere [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

Dupa un sezon plin de succese, jucătorii clubului spaniol au fost premiaţi cu cele mai recente modele Audi, scrie Motor1.com

Jucătorii de la Barcelona au primit cheile pentru noile lor maşini. Bineînţeles că Audi, în calitate de partener oficial al clubului, a livrat toate vehiculele pentru starurile catalane.

Dar, înainte de a primi maşinile, Lionel Messi, Gerard Pique, şi restul de jucători au avut ocazia de a testa noul SUV Audi Q2. Împărţiti în cinci echipe mici, jucătorii au pus la lucru noul crossover în jurul unui circuit special construit în afara stadionului Camp Nou.

Testul a fost efectuat pe cinci sectoare cu diferite niveluri de dificultate, inclusiv slalom de viteză, frânarea de urgenţă, şi zona de offroad.

Atunci când provocarea s-a terminat, jucătorii de la Barcelona şi personalul şi-au primit maşinile lor noi nouţe, pe care le vor conduce în următorii ani. Mulţi dintre ei, cum ar fi Lionel Messi, Gerard Pique, Andres Iniesta, Luiz Suarez, Rafael Alcantara – un total de 16 jucători, şi-au luat în primire exemplarele de Q7 SUV, alese pentru „flexibilitatea si versatilitatea” lor. Atacantul Neymar şi managerul echipei Luis Enrique a optat pentru modelele RS sport, brazilian alegând un RS7, iar antrenorul antrenorul spaniol un Q3 RS.

GALERIE FOTOComentarii
Inchide