Bătălia monştrilor supraalimentaţi: Hennessey VelociRaptor vs Range Rover Sport SVR. VIDEO

Se spune că banii nu aduc fericirea. Ei bine, dacă ne întrebi pe noi, un circuit şi două maşini costă destul de mult.

Bătălia monştrilor supraalimentaţi: Hennessey VelociRaptor vs Range Rover Sport SVR. VIDEO Bătălia monştrilor supraalimentaţi: Hennessey VelociRaptor vs Range Rover Sport SVR. VIDEO

În colţul din stânga stă uriaşul american Hennessey VelociRaptor, iar în partea din dreapta putem vedea noul Range Rover Sport SVR. Ambele au câte un V8 sub capotă, doar că unul e făcut pentru cutreierarea munţilor la viteze ameţitoare, iar celălalt e mai degrabă pentru dus copiii la şcoală (repede, foarte repede).

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.