Batiste Pascalin este noul Managing Director al Mercedes-Benz Vans România

Începând cu 1 octombrie Mercedes-Benz Vans România are un nou Managing Director.

Batiste Pascalin este noul Managing Director al Mercedes-Benz Vans România Batiste Pascalin este noul Managing Director al Mercedes-Benz Vans România

Începând cu 1 octombrie Mercedes-Benz Vans România are un nou Managing Director. Conducerea diviziei a fost preluată de către Batiste Pascalin, după ce Rolf Rosendaal şi-a îndeplinit mandatul. Anterior, Batiste Pascalin a deţinut funcţia de Head of Marketing Management în cadrul Marketing Operations Europe, gestionând la nivel european operaţiunile de marketing ale diviziei Vans.

 

Batiste Pascalin îl înlocuieşte pe Rolf Rosendaal, care a făcut parte din echipa de management Mercedes-Benz România timp de 6 ani, deţinând funcţii precum cea de Director After-Sales, membru al Bordului de Conducere, Managing Director al divizei Vans. Rolf Rosendaal va coordona Serviciul de logistică şi managementul calităţii în cadrul Mercedes-Benz Parts Logistics Europa de Est, în Praga.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.