Batmobile Tumbler – Replica

Autor: Silviu Draganescu 15 aug. 2008 Știri auto

Motorul probabil nu e functionalIncredibila copie a Batmobilului Tumbler a fost construită de la zero într-un garaj de Bob Dullam, un artist ce are ca principală preocupare realizarea de statui şi costume. Fascinat de filmul Batman, s-a pus pe treabă şi a construit o replică aproape perfectă pornind doar de la fotografiile cu modelul original descărcate de pe internet.

Potrivit americanului, materialele necesare proiectului l-au costat între 50.000 şi 70.000 de dolari, şi cum era deja în branşă, nu s-a abţinut să-şi confecţioneze şi un costum ca al lui Batman, care să se potrivească alături de maşină. Iar asta nu e tot. Bob a anunţat că deja s-a apucat de construirea Batpod-ului din ultimul film Batman.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide