Batmobile Tumbler - Replica

Batmobilul este o maşină complicată şi de asta îţi dai seama de la prima privire. Şi totuşi un american a creat o replică doar privind fotografiile originalului.

Batmobile Tumbler - Replica Batmobile Tumbler - Replica

Motorul probabil nu e functionalIncredibila copie a Batmobilului Tumbler a fost construită de la zero într-un garaj de Bob Dullam, un artist ce are ca principală preocupare realizarea de statui şi costume. Fascinat de filmul Batman, s-a pus pe treabă şi a construit o replică aproape perfectă pornind doar de la fotografiile cu modelul original descărcate de pe internet.

Potrivit americanului, materialele necesare proiectului l-au costat între 50.000 şi 70.000 de dolari, şi cum era deja în branşă, nu s-a abţinut să-şi confecţioneze şi un costum ca al lui Batman, care să se potrivească alături de maşină. Iar asta nu e tot. Bob a anunţat că deja s-a apucat de construirea Batpod-ului din ultimul film Batman.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.