Batpod - Primele poze

Noua motocicletă a celebrului personaj îşi va face debutul în filmul “The Dark Knight” cu premieră în vara anului viitor.

Batpod - Primele poze Batpod - Primele poze

Graţie celor de la Gizmodo vă putem oferi primele poze cu noul bolid al lui Batman, un Batpod ce la prima vedere pare o versiune simplificată a Tumblerului folosit în ultimul film din serie. Avem acelaşi design militar, roţi groase cu profil tipic şi mitraliere plasate în lateral. Pentru moment un motor nici măcar nu se poate recunoaşte în primele poze, însă propulsia va fi în mod sigur una de domeniul SF-ului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.