Bătrânul Land Cruiser se împotmoleşte?

Acest Land Cruiser încearcă să traverseze un râu puţin mai adânc decât pare a fi. Vedeţi ce se întamplă în filmuleţul ce urmează.

Bătrânul Land Cruiser se împotmoleşte? Bătrânul Land Cruiser se împotmoleşte?

Când spuneţi maşini off-road, mulţi se gândesc la Toyota Land Cruiser( LC). În primul rând datorită istoriei pe care o are această maşină. Deşi dateză din 1954, ea a rămas un etalon al clasei off-road.

Acum să vedeţi ce se întâmplă atunci când şoferul LC-ului din filmuleţ, încearcă să traveseze un râu despre care nu ştie cât de adânc este. Când maşina ajunge la jumatatea drumului, ea începe să se scufunde asemenea Titanicului. Deşi încercarea de a traversa râul pare pierdută, maşina reuşeşte cumva să prindă aderenţă în noroi şi reuşeşte să iasă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.