BBQ Grille de la Pininfarina

V-aţi gândit vreodată că un designer auto înfometat şi pofticios după creaţii cât mai reuşite îşi va folosi talentul pentru a crea un barbeque grill?

BBQ Grille de la Pininfarina BBQ Grille de la Pininfarina

Ei bine, renumita casă italiană de design auto Pininfarina a conceput un grătar destinat gurmanzilor. Tot pe patru roţi şi roşu ca un Ferrari, BBQ Grille probabil va fi parcat lânga un F430 sau un Enzo.

Ce este de fapt BBQ Grille? Un amestec de inginerie şi design care combină inspiraţia lui Coleman cu pasiunea lui Pininfarina.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.