BDT a deschis un nou showroom Mazda in Bucureşti

BDT a inaugurat un nou showroom Mazda in Bucureşti, iar odată cu acesta a fost prezentată şi noua Mazda3.

BDT a deschis un nou showroom Mazda in Bucureşti BDT a deschis un nou showroom Mazda in Bucureşti

Incepând de azi, pasionaţii mărcii japoneze au la dispoziţie un nou showroom Mazda, situat pe Calea Griviţei 198 - 200, sector 1, Bucureşti. Pe o suprafaţă de 250 mp, clienţii au posibilitatea să facă cunoştinţă cu noile modele ale brandului nipon.

"Incă din 1999, inainte de a avea o prezenţă oficială a mărcii in România, BDT a ales să comercializeze şi să serviceze această marcă. Incepând cu 2007, când Mazda a venit in România, am deschis şi primul complex service şi showroom dedicat exclusiv mărcii iar astăzi se dovedeşte că am avut dreptate să investim in această marcă, aşa că am ales să continuăm prin deschiderea unui nou centru." a declarat Dl. Stefan Simion, Directorul General al Grupui BDT.

Odată cu inaugurarea celui de-al doilea punct de comercializare BDT Mazda, a fost prezentată către public şi noua Mazda3.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.