BDT Rent a achiziţionat 200 de modele Noul Ford Focus

La numai patru luni de la lansarea oficială a Noului Ford Focus în România, BDT Rent a achiziţionat 200 de modele destinate închirierii.

BDT Rent a achiziţionat 200 de modele Noul Ford Focus BDT Rent a achiziţionat 200 de modele Noul Ford Focus

Pentru a putea închiria Noul Ford Focus, un client ar trebui să scoată din buzunar 45 E/zi în cazul în care apelează la BDT Rent, companie care dispune de toată gama de autoturisme şi autoutilitare marca Ford, precum: Focus, Fiesta, Mondeo, Fusion, Ranger, Maverick, Transit Van sau Connect.  Numai această companie a achiziţionat 200 de maşini ale noii versiuni de Ford Focus.

BDT Rent oferă clienţilor o gamă largă de servicii precum service sau şofer disponibil 8h/zi. Modelele închiriate, precum Noul Ford Focus, nu vor avea inscripţionate însemnele firmei.

BDT Rent, fondată în anul 2006, face parte din BDT Group, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa auto de retail din România.

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.