Becker Automotive Design rafinează Mercedes-Benz Sprinter

Firma americană Becker Automotive Design a prezentat în cadrul Salonului Auto din New York 2012 cea mai nouă creaţie a sa, pentru pasionaţii de lux din întreaga lume.

Becker Automotive Design rafinează Mercedes-Benz Sprinter Becker Automotive Design rafinează Mercedes-Benz Sprinter

Salonul Auto New York 2012 a gazduit mai multe surprize pentru fanii auto de pretutindeni. Aici se încadrează şi ce mai nouă creaţie a celor de la Becker Automotive Design, care au prezentat varianta lor de Mercedes-Benz Sprinter, intitulată JetVan.

JetVan by Becker Automotive Design

Din clientela firmei americane Becker fac parte oameni cu nume sonore precum, Jerry Seinfeld, Will Smith sau Tiger Woods, aşa că tot cea ce se face la maşini trebuie să fie de cea mai bună calitate. Este şi cazul lui JetVan, pentru interiorul căruia s-au folosit, piele Townsend şi lemn de arţar Golden Birdsey. Un sistem audio Creston 7.1 de 1.300 waţi, un LCD de 40 inch, un calcualator încorporat cu hdd de 500 GB şi o conexiune 4G la internet, redefinesc experienţa multimedia din maşină.

Toate sisteme AV, luminile interioare, jaluzelele, uşa de acces, panoul central şi ajustarea scaunelor sunt controlate prin intermediul a două ecrane tactile de 6 nch, marca Cresto. Aceste ajustari se pot face stând în luxoasele fotolii ce au suport lombar, extensie electrică pentru relaxarea picioarelor, încălzire şi masaj. Temperatura întregului habitaclu este controlată de un sistem de filtrare a aerului realizat de asemenea pe coandă.

JetVan by Becker Automotive Design

Claus Tritt, mangerul general pentu vehicule comerciale din SUA al Mercede-Benz spune că, această combinaţie neobisnuită dintre un van şi o companie de design auto a dus la crearea unui spaţiu magnific, îmbinând confortul cu utilitatea. Astfel JetVan devine un luxos mod de a călători fie cu familia, fie în interes de serviciu, şi asta în cel mai discret mod posibil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.