Bentley Bentayga chiar prinde 300 km/h! [VIDEO]

Marele Bentley, botezat Bentayga şi aşteptat în 2016, a început seria de teste finale. Începem cu viteza maximă.

Bentley Bentayga chiar prinde 300 km/h! [VIDEO] Bentley Bentayga chiar prinde 300 km/h! [VIDEO]

Bentley a dorit neapărat să ştim că marele şi luxosul SUV pe care îl pregăteşte este capabil să atingă viteze pe care doar supercarurile o împart. După ce i-a anunţat numele şi a venit cu menţiunea că va atinge şi 300 km/h, Bentley relevă acum un video în care Bentayga se pune pe alergat către pragul celor 300 km/h. 

Şi nu doar că atinge 300 km/h, ci şi depăşteşte cu o unitate viteza-ţintă, atingând 301 km/h. Neimpresionat? Gândeşte-te că vorbim, totuşi, de o matahală opulentă de circa 2,5 tone. Exact.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.