Bentley Continental GT accidentat pe câmp

Cum de a ajuns un Bentley Continental GT pe un câmp din Rusia nu este foarte clar, poate doar din dorinţa unui localnic de a-şi etala agonisirea. Mai ales că accidentul s-a produs în apropierea unei zone rurale.

Bentley Continental GT accidentat pe câmp Bentley Continental GT accidentat pe câmp

accident masina de lux, pe camp in RusiaUn Bentley Continental GT este totuşi o maşină de lux obişnuită cu şoselele ţărilor civilizate ale lumii. Însă de când a devenit un Bentley bun şi pentru drumul ţară? Asta doar şoferul ne-ar putea răspunde, care însă "convins" de fiabilitatea unei maşini de lux pe câmp va prefera pe viitor o altă metodă pentru a-şi etala agonisirile, după cum, ştim noi, fac şi unele personaje mai balcanice.

Proprietarul acestui Bentley distrus ar putea avea câteva exemple. Un conaţional de al său a preferat un Porsche placat cu aur. Sau dacă tot şi-a ales un Bentley din gama largă de maşini de lux care există în lume la ora actuală, poate că va lua modelul arabului care a transformat un Bentley în Hummer. Iar în Dubai nu poate fi vorba de drumuri proaste.

Acest accident, care în alte circumstanţe poate ar fi smuls vreo lacrimă unor cunoscători, nu face decât să arate ce se întamplă când civilizaţia (Bentley) interacţionează cu natura.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.