Bentley Continental GT împotmolit în Rusia

Iată ce se întâmplă atunci când vodka din sânge depăşeşte nivelul benzinei din amestecul combustibil/aer, un Bentley Continental GT sfârşeşte ca un porc.

Este nevoie mare în Rusia de o organizaţie "Salvaţi maşinile de lux!" sau mai degrabă de un fel de PETLC, adică People for the Ethical Treatment of Luxury Cars, ca să parafrazăm o celebră organizaţie care militează împotriva cruzimii asupra animalelor. După cum se poate vedea avem parte parcă de o scenă din filmele lui Kusturica în care teatrul absurdului este dat de acest Bentley Continental GT împotmolit într-o mocirlă şi de un foarte euforic individ (proprietarul?) care se manifestă parcă ar fi din familia porcinelor. Cei care înţeleg rusa sau posedă mai multe informaţii sunt rugaţi să elucideze ce se întâmplă de fapt în această scenă…

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.