Bentley Continental GT şi Bentley Flying Spur după care plângi. Cum arată un cimitir de maşini de lux FOTO

Autor: Marius Vișan 09 iun. 2016 Știri auto

 


Aproximativ 200 de vehicule de lux, printre care se află mărci ca Rolls-Royce, Mercedes, Land Rover şi Bentley, zac abandonate într-un parc auto din regiunea Chengdu, China, scrie Thesun.co.uk.

Două dintre vehicule – un Bentley Continental GT şi un alt Bentley Flying Spur – sunt estimate la o valoare de 300.000 de lire fiecare, (aproximativ 380.000 de euro).

Localnicii au numit zona „cimitirul auto”. Aici, încet şi sigur, natura începe să preia controlul, acaparând luxoasele maşini. 

Proprietarii acestor maşini sunt implicaţi în procese penale, iar autorităţile le-au depozitat în acest parc şi preferă să le lasă să zacă decât să încerce să le valorifice cumva.

Printre Rolls-Royce-uri şi modele Audi mai pot fi văzute şi motocicletele şi berline mai ieftine care urmează să fie scoase din uz.

GALERIE FOTO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide