Bentley Continental GT transformat în tanc. Aşa ceva e posibil numai în Rusia - VIDEO

Primul lucru pe care trebuie să-l cunoaşteţi despre acest Bentley Continental GT transformat în tanc este că funcţionează.

Bentley Continental GT transformat în tanc. Aşa ceva e posibil numai în Rusia -  VIDEO Bentley Continental GT transformat în tanc. Aşa ceva e posibil numai în Rusia - VIDEO

Primul lucru pe care trebuie să-l ştiţi despre acest Bentley Continental GT transformat în tanc este că funcţionează. 

Uneori, lumea are nevoie de o doză de nebunie, iar Rusia este adesea sursa unor lucruri anormale dar absolut fantastice. Unul dintre ele este Ultratank. Acesta maşină-tanc constă într-o caroserie de Bentley, din care s-au păstrat interiorul şi motorul, la care a fost alăturată o structură metalică.

Constructorii acestui proiect susţin că una dintre principalele probleme care necesită atenţie este lipsa de tensiune pe şenilele de cauciuc. În momentul de faţă ele alunecă în viraje.

La capitolul peformanţe nu avem o cifră precisă, dar se presupune că poate atinge o viteză maximă 100 de km/h. Încă nu este nici măcar aproape de ce poate face un Continental GT "real", dar acesta nu este Bentley clasic.

O altă problemă pe care echipa doreşte să o rezolve sunt uşile. Imaginaţi-vă tot praful, murdăria şi diverse alte resturi care pot intra în cabină în timpul deplasării.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.