Bentley Continental GT transformat în tanc. Aşa ceva e posibil numai în Rusia – VIDEO

Autor: ProMotor 13 mai 2019 Știri auto

Primul lucru pe care trebuie să-l ştiţi despre acest Bentley Continental GT transformat în tanc este că funcţionează. 

Uneori, lumea are nevoie de o doză de nebunie, iar Rusia este adesea sursa unor lucruri anormale dar absolut fantastice. Unul dintre ele este Ultratank. Acesta maşină-tanc constă într-o caroserie de Bentley, din care s-au păstrat interiorul şi motorul, la care a fost alăturată o structură metalică.

Constructorii acestui proiect susţin că una dintre principalele probleme care necesită atenţie este lipsa de tensiune pe şenilele de cauciuc. În momentul de faţă ele alunecă în viraje.

La capitolul peformanţe nu avem o cifră precisă, dar se presupune că poate atinge o viteză maximă 100 de km/h. Încă nu este nici măcar aproape de ce poate face un Continental GT „real”, dar acesta nu este Bentley clasic.

O altă problemă pe care echipa doreşte să o rezolve sunt uşile. Imaginaţi-vă tot praful, murdăria şi diverse alte resturi care pot intra în cabină în timpul deplasării.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide