Bentley Continental - rechemare în service

Nici limuzinele de lux de prestigiu nu scapă de probleme tehnice: aproximativ 7.000 de modele Bentley Continental (limuzină, coupe, cabrio) vor fi rechemate în service pentru remedierea problemelor la filtrul de benzină.

Bentley Continental - rechemare în service Bentley Continental - rechemare în service
Nu este prea plăcut să ştii că maşina ta, pe care ai dat sute de mii de euro, poate lua foc (aşa cum s-a întâmplat cu Ferrari-ului fotbalistului Gabi Popescu). Da, acest pericol este posibil în cazul modelelor Bentley Continental, deoarece filtrul de benzină nu este suficient de bine protejat împotriva coroziunii, astfel încât se poate ajunge la scurgeri de benzină şi chiar incendii.

Neajunsul a fost descoperit cu prilejul unui control al unei companii de asigurări, astfel că Bentley a luat măsuri urgente, aproximativ 7.000 de modele Bentley Continental, în versiunile limuzină, coupe GT şi cabrio GTC vor fi rechemate în service pentru înlocuirea filtrului de benzină, operaţiune estimată a dura o oră.

Bentley nu este la prima rechemare în service din acest an - în martie au apărut probleme la airbag.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.