Bentley Grand Convertible Concept prinde viaţă. Iată primele imagini

Englezii vor aduce la salonul auto de la Los Angeles „cea mai sofisticată decapotabilă” produsă vreodată în Crewe.

Bentley Grand Convertible Concept prinde viaţă. Iată primele imagini Bentley Grand Convertible Concept prinde viaţă. Iată primele imagini

În cadrul Los Angeles Auto Show de la finalul lunii noiembrie, Bentley va prezenta publicului american conceptul care va da naştere urmaşului lui Azure

Botezată Grand Convertible Concept, viitoarea decapotabilă din Crewe reprezintă „cea mai puternică expresie britanică a luxului auto” şi „cea mai sofisticată decapotabilă creată vreodată de Bentley”.

Bazată pe platforma lui Mulsanne - limuzina vârf-de-gamă a producătorului -, Grand Convertible Concept aduce tot ce are mai bun producătorul englez: tapiţerie din pielea cea mai fină, finisaje dintre cele mai bune şi inserţii de lemn la discreţie. Este suficient să te uiţi la pozele cu interiorul ca să înţelegi caracterul aristocrat (de altfel normal) al viitorului model Bentley. 

Grand Convertible Concept este animat de motorul V8 de 6,75 litri, care livrează punţii spate 537 de cai-putere şi 1.100 Newtoni-metru de cuplu. Ca de obicei, nu se vorbeşte de cifre de performanţă, căci maşina va livra „performanţe fără efort”.

Chief Executive Officer-ul Bentley, Wolfgang Dürheimer, a declarat că „abia aşteptăm reacţiile din partea clienţilor acestui model. Ne vom asigura că această maşină - dacă va ajunge în producţie - va fi o piesă de colecţie exclusivistă”.

OK, este timpul pentru un joc: eşti triliardar şi te-ai săturat de Aventadorul din garaj, aşa că vrei o decapotabilă. Care va fi: Bentley Convertible Concept sau Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.