Bentley inaugurează noul său concept de showroom de lux la Bucureşti – FOTO

Autor: Marius Vișan 11 oct. 2019 Știri auto

Bentley Motors îşi sărbătoreşte cei 100 de ani de existenţă şi la Bucureşti, dezvăluind noul său concept de showroom de lux, la cele mai înalte standarde internaţionale ale brandului. Investiţia în redecorarea completă a showroomului s-a ridicat la peste 400.000 de euro.

 

Investiţia a vizat atât spaţiul de expunere a modelelor venite de pe linia de producţie de la Crewe, cât şi spaţiile de birouri şi service auto, într-o suprafaţă totală de peste 650 mp.

Marca Bentley este prezentă în România încă din anul 2007, iar showroomul Bentley Bucureşti a fost deschis în 2013 si face parte din cadrul complexului Porsche Pipera.

”În toţi aceşti ani, România s-a dovedit a fi o piaţă cu un ritm de dezvoltare alert pentru Bentley, până acum livrând către proprietari peste 100 unităţi. Unul dintre modelele cele mai apreciate ale mărcii este, desigur, Mulsanne Speed, pe care îl puteţi admira pentru câteva zile în showroomul nostru”, adaugă Directorul General al PIA România.

Bentley Mulsanne Speed dispune de un motor V8, care descătuşează 537 CP şi un cuplu colosal, de 1.100 Nm. Drept urmare, sprintul 0-100 km/h este executat în 4,9 secunde, iar acul vitezometrului este împins până la 305 km/h. Modelul expus este de culoare Black Velvet, având un interior bi-ton, în nuanţele Portland şi Beluga, şi fiind decorat cu un furnir Dark Stained Madrona, în note calde.

Pentru o perioadă limitată, showroomul Bentley Bucureşti din Porsche Pipera va găzdui şi un model vintage de excepţie, prin bunăvoinţa Ţiriac Collection: un exemplar Bentley Mark VI, din 1948. Modelul expus este echipat cu un motor impresionant, cu 6 cilindri în linie, care dezvoltă 118 CP şi are o transmisie manuală, în 4 trepte.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide