Bentley încă ne ameninţă cu un super-SUV

Mai ţii minte prima schiţă a conceptului pe care Bentley l-a arătat pentru prima dată acum doi ani? Dacă nu, cu atât mai bine, pentru că Bentley l-a modificat substanţial şi îl pregăteşte pentru lansare în 2016.

Bentley încă ne ameninţă cu un super-SUV Bentley încă ne ameninţă cu un super-SUV

Nu vrem să-ţi stricăm buna dispoziţie vinerea, însă trebuie să-ţi arătăm din nou prima versiune de design a SUV-ului Bentley prezentat în 2012 la Salonul Auto de la Geneva, un design pe care creatorii au încercat chiar să-l explice publicului larg

Unora încă le dă palpitaţii vederea acestei imagini

Partea bună este, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, că designul iniţial a evoluat destul de mult către ceva care nu-ţi face ochiul să lăcrimeze. Pentru puriştii car nu văd rostul unui SUV Bentley, vestea proastă este că înaintarea către producţie (estimată pentru 2016) este un proces încă în curs de desfăşurare

Arată mai docil, însă tot vrea să fie terifiant pentru celelalte SUV-uri de pe piaţă

Desigur, o prezenţă Bentley în segmentul SUV nu va fi una oarecare, după cum însuşi Dr. Wolfgang Schreiber, CEO al Bentley Motors: „Va fi cel mai luxos şi cel mai puternic SUV de pe piaţă, detaşându-se clar de oricare alt SUV şi exprimând atributele mărcii - lux, performanţe, calitate şi măiestrie meşteşugărească.”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.