Bentley laptop

Stilatele doamne şi domişoare din showbiz-ul dâmboviţean, care ţin prima pagină a tabloidelor cu noile lor achiziţii de fiţe, au acum un nou motiv de a cheltui banii: laptop-ul de lux Bentley.

Bentley laptop Bentley laptop

Laptop-ul Bentley costă aproximativ 13.000 de euro, iar configuraţia este de departe cel mai nesemnificativ aspect. De altfel, nimeni nu s-a obosit să descopere misterul din interiorul notebook-ului deghizat în poşetă. Ştim doar că dispune de un HDD de 160 GB şi sistem de operare Microsoft Vista.

mai multe pe www.go4it.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.