Bentley Mulsanne Diamond Jubilee

Producătorul britanic, Bentley, celebrează cei 60 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a cu ediţia speciala, Mulsanne Diamond Jubilee.

Bentley Mulsanne Diamond Jubilee Bentley Mulsanne Diamond Jubilee

Bentley Mulsanne Diamond Jubilee se va fabrica doar în 60 de exemplare, fiecare reprezentând un an de domnie a reginei Elisabeta a II-a.

Interiorul iese în evidenţă prin logo-urile Diamond Jubilee cusute în tetierele scaunelor, prezente de asemenea pe bordul maşinii şi pe măsuţele locurilor din spate. Producătorul britanic oferă pentru ocupanţii locurilor din spate două perne pe care este prezent acelaşi logo: Diamond Jubilee. Culorile disponibile pentru interioror sunt roşu, albastru şi alb, culori care aduc tribut steagului Regatului Unit. Singura modificare de la exterior este grila frontală cromată, care aduce un plus de eleganţă limizinei britanice.

În privinţa performanţelor nu s-au adus modificări, constructorul britanic susţinând că cei 505 CP şi 1020 Nm ai propulsorului V8 de 6,75 litri sunt mai mult decât suficienţi.

Din păcate nu cunoaştem preţul de vânzare a noului Bentley Mulsanne Diamond Jubilee, dar se aşteaptă să depăşească 300.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.