Bentley Mulsanne Speed vs Mercedes Maybach S600. Duelul titanilor. VIDEO

Atunci când compari două maşini care au, împreună, peste 1.050 de CP, te trece aşa, un freamăt de plăcere. Atunci când acestea îmbracă forme extrem de luxoase, ajungi practic în altă dimensiune. Totuşi, una dintre ele trebuie să învingă. Oare care?

Bentley Mulsanne Speed vs Mercedes Maybach S600. Duelul titanilor. VIDEO Bentley Mulsanne Speed vs Mercedes Maybach S600. Duelul titanilor. VIDEO

Din categoria: teste pe care am dori să le facem şi noi dar ne-am luat gândul, azi avem un duel între Mercedes Maybach S600 şi Bentley Mulsanne Speed. Una are 523 CP scoşi dintr-un V12 twin-turbo de 6 litri, cealaltă are 530 CP dezvoltaţi dintr-un V8 twin-turbo de 6.75 litri. Amândouă sprintează de la 0-100 km/h în jurul a 5 secunde, dar asta e mai puţin important.

Ceea ce e cu adevărat important este senzaţia covârşitoare de lux pe care o regăseşti la interior. Asta nu înseamnă că americanii nu sunt în stare să testeze alte lucruri atunci când reuşesc să pună mâna pe câte un exemplar din aceşti titani ai lumii auto, ca să scoatem un clişeu din noi. Iată duelul, mai jos. Tu pe cine ai pune banii?

Via MotorTrend

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.